Bil för andra saker än racing

The Docks var ju känt bland annat för att ha fest för STCC med många fräcka bilar. En annan fräck bil, till vardagsbruk, är Peugeot. Det finns en bilfirma som ligger i Nasta som är återförsäljare av detta märke. Detta företag heter Jonsson Bil. Det går att besöka dem i deras bilhall, men de finns även på nätet. Dessutom så erbjuder de bättre begagnade bilar via olika säljsidor på internet. Om man vill ha en helt ny bil så är det inte fel att satsa på en splitter ny Peugeot. Detta är en mycket bra bil och du får mycket för pengarna. Om du har möjlighet så ska du som sagt åka till deras bilhall för då kan du testköra de olika modellerna.

Ny bil ger bra service

Om du bor i närheten och satsar på en helt ny Peugeot från Jonsson Bil. så får du även tillgång till en mängd bra saker, så som servicen som ska göras vid vissa milantal. Dessutom har Jonsson Bil:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Så bor du i Nasta, Örebro, och har ekonomin att köpa en ny bil så är det värt att investera i en helt ny Peugeot. Jonsson Bil har även en verkstad och kan ge dig ett så kallat Peugeot-kort. Jonsson Bil strävar efter att relationen med dig som kund ska sträcka sig längre än bara till en bilaffär, de vill att det ska bli en lång affärsrelation!

18 Dec 2015