Upptäck Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad, som kallas både Sveriges framsida och lilla London. Detta är en härlig stad. Hit är det många som åker sig för att ta ett par dagars semester, besöka Liseberg, eller för att upptäcka andra sevärdheter som denna stad har. Om du har tänkt stanna över ett par nätter så finns det en hel del boendealternativ att välja på, Allt från billiga vandrarhem till exklusiva hotell. Allt beror på vad du är ute efter och vilket läge du vill ha.

Saker att göra i Göteborg

Liseberg är en av de mest kända attraktionerna som Göteborg har. Denna nöjespark har funnits ända sedan 1923. Liseberg har öppet under sommaren, men även under Halloween och under december då de har ”Jul på Liseberg”. Oavsett om du gillar att åka karuseller, spela på hjul, eller bara vill strosa runt, så är det väl värt att besöka.

Om du besöker Göteborg under sommaren, så ska du inte missa att åka ut till skärgården. Här finns många öar att kliva av på om du tar färjan. Perfekt för sol, bad eller sköna vandringar bland kobbar och skär.

Göteborg har en massa mer att göra och se. Ta en tur på Göteborgs kanaler med Paddan, besök Universeum, fika i Haga eller köp färska räkor i Feskekôrka.

Boka boende i Göteborg

Om du vill hitta bra boende i Göteborg till allra bästa pris så kan du besöka billigahotellgöteborg.com. Här finns det boende för alla typer av plånböcker.

20 Sep 2016